පුවත් සරණිය

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් මුද්දර සමාජ ඇරඹේ.

2015 වර්ෂයේ 11 ශ්‍රේණි සඳහා වූ අර්ධ වාර්ෂික පරීක්ෂණය 2015-07-13 දින සිට 2015-07-24 දක්වා පැවැත්වීමට කටයුතු යොදා ඇත

තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂන විෂය සංවර්ධන වැඩසටහනක් මාර්තු 27 වැනි සිකුරාදා කළාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයේදී සාර්ථක ලෙස පවත්වන ලදි. එහිදී ඉදිරි වාරය සඳහා අවශ්‍ය ඇගයීම් ප්‍රශ්න පත්‍ර තනා ගැනීම පිළිබඳව වැඩි අවධානයක් යොමු විය.

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ සියලුම පාසල් සඳහා වෙබ් අඩවි තැනීමත් දැනට පවතින වෙබ් අඩවි යාවත් කාලීන කොට නිසි පරිද පවත්වා ගෙන යාම සඳහා කඩිනම් වැඩසටහනක් ඇරඹේ.

කලාප කාර්යාලය මගින් නිකුත් කරන පණිඩුඩ ක්ෂණිකව ඔබගේ දුරකථනය වෙත ලබා ගැනීමේ වැඩසටහනක් ඇරඹේ. මුල් වටයේදී මේ සඳහා අම්බලන්ගොඩ අධ්‍යාපන කලාපයට අයත් පාසල් වල විදුහල්පතිවරුන්හට ලියා පදිංචි විය හැක. ඒ සඳහා පහත ආකාරයේ කෙටි පණිවුඩයක් යතුරු ලියනය කොට 40404 ට යවා ලියා පදිංචි වන්න.

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de

We have: 2 guests online
Your IP: 54.167.138.177
 ,
Today: May 26, 2015
Our vision and Mission

Our Vision

"To be the most efficient Zonal Education Office in Sri Lanka"

Our Mission

"Making full use of Physical and Human Resources in Ambalangoda Education Zone efficiently and effectively and thereby contributing full competent  citizens to the nation."

ict subject

2015-04-27 වන දින නලාගස්දෙනිය ජයන්ති ආදර්ශ ප්‍රාථමික විද්‍යාලයේදී විදුහල්පති සංවර්ධන වැඩසටහනක් අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යක්ෂතුමියගේ ප්‍රධානත්වයෙන් පැවැත් වුණා. එහිදී ගුණාත්මක පාසලක් ගොඩනැංවීමට අදාල ඇගයීම් ක්‍රියාවලියේදී සලකා බැලෙන ක්ෂේත්‍ර අටක් (8) පිළිබඳව දැනුවත් කිරීමේ දේශන හා ක්‍රියාකාරකම් රාශියක්ම යොදා ගැනුණ අතර එම සාකච්ඡා කෙරුණු ක්ෂේත්‍ර වූයේ,

• ශිෂ්‍ය සාධනය
  • ඉගෙනුම,ඉගැන්වීම හා ඇගයුම
  • විධිමත් විෂය මාලා කළමනාකරණය
  • විෂය සමගාමී කටයුතු
  • ශිෂ්‍ය සුබසාධනය
  • නායකත්වය හා කළමනාකරණය
  • භෞතික සම්පත් කළමනාකරණය
  • පාසල හා ප්‍රජාව එම ක්ෂේත්‍රයි.

මෙහි දී පාසල් විදුහල්පතිවරුන් ඉතා ඉක්මනින් දැනුවත් කළ හැකි අන්තර්ජාල පාදක සන්නිවේදන ක්‍රමයක් ද හඳුන්වා දෙනු ලැබුවා.

Last Updated (Tuesday, 28 April 2015 08:44)

2015 වර්ෂයේ 11 ශ්‍රේණි සඳහා වූ අර්ධ වාර්ෂික පරීක්ෂණය 2015-07-13 දින සිට 2015-07-24 දක්වා පැවැත් වීමට කටයුතු යොදා ඇත.කාල සටහනෙහි සඳහන් වන විෂයන් සඳහා අවශ්‍ය ප්‍රශ්න පත්‍ර දකුණු පළාත් අධ්‍යාපන දෙපාර්තමේන්තුව මගින් සැපයීමට පියවර ගනු ලැබේ. විභාගයට අදාල  කාල සටහන පහත දැක්වේ.

Last Updated (Wednesday, 13 May 2015 15:01)

Director message

Message of the Zonal Director .....

In order to reach our mission “ Forward  together for community development” ; the service rendered by the each  section of the Zonal Education Office is  excellent
I really appreciate the launching a web - site. It gives information about the zonal education office and the various programme conducted by the Zonal Education office to empower the principals and teachers to educate the students in the zone.
I believe that the strong inter- relationships between the school system and the Zonal Education Office will be beneficial to the students. The launching of the web site will strengthen the above task. The rapid increase of efficiency and productivity through the use of information communication technology is a great pleasure for me.
IT work shop

ජූම්ලා භාවිතයෙන් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව - 2014

අම්බලන්ගොඩ කලාප කාර්යාලයේ මෙහෙයවීමෙන් ගා/රන්දොඹ දම්නද විද්‍යාලයේ පවත්වන ලද පාසල් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් 40ක පමණ සහභාගීත්වයෙන් පවත්වන ලදි.මේ එහි අවස්ථා කිහිපයක්

Useful Links