පුවත්

පාසල් සිසුන්ගේ සහ ගුරුවරුන්ගේ සාක්ෂරතාව පිළිබද සමීක්ෂණය 2014 මෙම වැඩසටහන් 2014 නොවැම්බර් මස 03 වන දින අම්බලන්ගොඩ කලාප කාර්යාලයේදී පවත්වයි

2014 නොවැම්බර් මස 03 04 දෙදින පාල් සැලසුම්කරණය පිලිබද විදුහල්පතිවරැන් දැනුවත් කිරීමේ වැඩමුලුව නලාගස්දෙස් දෙණිය විදුහලේදී පවත්වයි.රටරට විශ්ව විද්‍යාලයේ ආචාර්යය ජයන්ත රත්නසේකර මහතාගේ ප්‍රධානත්වයෙන් පැවැත්වේ.

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de

We have: 1 guests online
Your IP: 54.92.255.64
 ,
Today: Mar 07, 2015
Feed Display
Please make the Cache directory writable.
Our vision and Mission

Our Vision

"To be the most efficient Zonal Education Office in Sri Lanka"

Our Mission

"Making full use of Physical and Human Resources in Ambalangoda Education Zone efficiently and effectively and thereby contributing full competent  citizens to the nation."

ict subject

ප්‍රථම ගුරු සංවර්ධන වැඩසටහන තොරතුරු හා සන්නිවේදන විෂයෙන්

අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයේ තොරතුරු හා සන්නිවේදන අංශය මගින් කලාපය තුල ප්‍රථම ගුරු සංවර්ධන වැඩසටහන පවත්වන ලදි.මෙම වැඩසටහන තොරතුරැ හා සන්නිවේදන අධ්‍යක්ෂිකා චින්තානි අතුකෝරළ මැතිණිය විසින් කලාප අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂිකා එස්.පී.චන්ද්‍රාවතී මැතිණියගේ උපදෙස් පරිදි 2015 ජනවාරි 19 වන දින හික්කඩුව ශ්‍රී සුමංගල විදුහලේදී පවත්වන ලදි.

එදින 2015 වර්ෂයට අදාල ප්‍රතිපෝෂන වැඩසටහන යටතේ ප්‍රශ්න පත්‍ර සැකසීම විෂය හා ගුරු ගැටලු සාක්ච්ජා කිරීම ආදී කටයුතු සිදු විය .

මේ එහි අවස්ථා කිහිපයක්

Last Updated (Saturday, 07 February 2015 15:27)

2014 ලෝක බැංකු නියෝජිත සහභාගීත්වයෙන් සිදුවූ අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ ප්‍රගති සමාලෝචන අවස්ථාව.මේ සදහා මාදූව කනිෂ්ඨ විද්‍යාලය වෙත නියෝජිතයන් පිරිස සහභාගී වූ අවස්ථාව.අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂිකා ඇතුලු නිළධාරීන් රැසක් මේ අවස්ථාව සදහා සහභාගී වූහ.

පාසල් වල වාර්ෂික සැලැස්ම සහ වාර සටහන් සකසා ගැනීමට 2015 වර්ෂෙය් නිවාඩු පිළිබද ෙමමගින් දැන ගත හැකි ෙව්.

Last Updated (Wednesday, 12 November 2014 00:15)

සුබ නව වසරක් වේවා

Last Updated (Thursday, 01 January 2015 07:22)

2014 වර්ෂයේ අ.පො.ස සාමාන්‍ය පෙළ විභාග කාලසටහන ලබා ගැනීමට පින්තූරය මත ක්ලික් කරන්න.

Last Updated (Sunday, 02 November 2014 16:04)

Director message

Message of the Zonal Director .....

In order to reach our mission “ Forward  together for community development” ; the service rendered by the each  section of the Zonal Education Office is  excellent
I really appreciate the launching a web - site. It gives information about the zonal education office and the various programme conducted by the Zonal Education office to empower the principals and teachers to educate the students in the zone.
I believe that the strong inter- relationships between the school system and the Zonal Education Office will be beneficial to the students. The launching of the web site will strengthen the above task. The rapid increase of efficiency and productivity through the use of information communication technology is a great pleasure for me.
We have 1 guest online
iit work shop

ජූම්ලා භාවිතයෙන් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව - 2014

අම්බලන්ගොඩ කලාප කාර්යාලයේ මෙහෙයවීමෙන් ගා/රන්දොඹ දම්නද විද්‍යාලයේ පවත්වන ලද පාසල් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් 40ක පමණ සහභාගීත්වයෙන් පවත්වන ලදි.මේ එහි අවස්ථා කිහිපයක්