පුවත් සරණිය

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් මුද්දර සමාජ ඇරඹේ.

දකුණු පළාත් ගරු අධ්‍යාපන අමාත්‍ය චන්දිම රාසපුත්‍ර මැතිතුමාගේ ප්‍රදානත්වයෙන් අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයට අයත් පාසල් වල විදුහල්පති රැස්වීම 2015-06-25 දින අහුන්ගල්ල රාජපක්ෂ මහා විදුහල් ශ්‍රවනාගාරයේ දී පැවැත්විණි.

කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයෙහි සේවක සේවිකාවන්ගේ සහභාගීත්වයෙන් ඵලදායීතා වැඩසටහනක් 2015-07-17 දින
එම ආයතනයේ දී පැවැත් වුණා.

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ සියලුම පාසල් සඳහා වෙබ් අඩවි තැනීමත් දැනට පවතින වෙබ් අඩවි යාවත් කාලීන කොට නිසි පරිද පවත්වා ගෙන යාම සඳහා කඩිනම් වැඩසටහනක් ඇරඹේ.

කලාප කාර්යාලය මගින් නිකුත් කරන පණිඩුඩ ක්ෂණිකව ඔබගේ දුරකථනය වෙත ලබා ගැනීමේ වැඩසටහනක් ඇරඹේ. මුල් වටයේදී මේ සඳහා අම්බලන්ගොඩ අධ්‍යාපන කලාපයට අයත් පාසල් වල විදුහල්පතිවරුන්හට ලියා පදිංචි විය හැක. ඒ සඳහා පහත ආකාරයේ කෙටි පණිවුඩයක් යතුරු ලියනය කොට 40404 ට යවා ලියා පදිංචි වන්න.

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de
පලාත්/කලාප ගී

දකුණු පළාත් ගීතය

අම්බලන්ගෙඩෙ කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාල ගීතය

We have: 1 guests online
Your IP: 107.21.175.43
 ,
Today: Aug 03, 2015
Our vision and Mission

Our Vision

"To be the most efficient Zonal Education Office in Sri Lanka"

Our Mission

"Making full use of Physical and Human Resources in Ambalangoda Education Zone efficiently and effectively and thereby contributing full competent  citizens to the nation."

දකුණු පළාත ලංකාවෙන්ම පළමු තැනට ගෙන අා අධ්‍යාපන අමාත්‍යවරයා

දකුණු පළාත් සභාවේ අධ්‍යාපන අමාත්‍ය ගරු චන්දිමරාසපුත්‍ර අැමතිවරයාගේ දැක්ම යථාර්තයක් බවට පත් කරමින් 2014 අ.පො.ස සා/පෙළ විභාග ප්‍රතිඵල අනුව දකුණු පළාත ලංකාවෙන්ම අංක ඒකට ගෙන ඒ්මට සමත් විය.ගරු අැමතිතුමා ඇතුලු දකුණු පළාත් අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂතුමා,දකුණු පළාත් අධ්‍යාපන දෙපාර්තමේන්තුවේ සියලු නිළධාරීන්,දකුණු පළාත් අධ්‍යාපන අමාත්‍යාංශයේ සියලු නිළධාරීන්,විදුහල්පතිවරු සහ ගරුභවතුන්ගේ කැපවීමත් නොපසුබට අධිෂ්ඨානයත් තුළින් මේ ජයග්‍රහනය ලබා ගැනීමට සමත් වූ බව ඉතා පැහැදිළිය. ගරු ඇමතිතුමා නිරන්තරයෙන් ඒ පිළිබද සොයා බලමින් සැම දෙනාගේම අවධානය බිදකදු අඩුනොවන අයුරින් ලබා දුන්  විශිෂ්ඨ මග පෙන්වීම නිසාවෙන් මේ ජයග්‍රහනය ලබා ගැනීමට හැකිවිය.

ඒතුමාගේ මේ විශිෂ්ඨ කැපවීම අගය කරමින් අම්බලන්ගොඩ අධ්‍යාපන කලාපයේ සියලු විදුහල්පති වරුන් විසින්  2015-06-25 දින අම්බලන්ගොඩ අධ්‍යාපන කලාපයේ පැවති ප්‍රගති සමාලෝචන රැස්වීමේදී ඒතුමාට සම්මානයක් පිරි නැමීම සිදු විය.

Last Updated (Friday, 26 June 2015 22:32)

දකුණු පළාත් ගරු අධ්‍යාපන අමාත්‍ය චන්දිම රාසපුත්‍ර මැතිතුමාගේ ප්‍රදානත්වයෙන් අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයට අයත් පාසල් වල විදුහල්පති රැස්වීම 2015-06-25 දින අහුන්ගල්ල රාජපක්ෂ මහා විදුහල් ශ්‍රවනාගාරයේ දී පැවැත් වුණා. මෙහි දී 2014 වර්ෂයේ අම්බලන්ගොඩ අධ්‍යාපන කාලාපයේ පාසල් ලැබූ ප්‍රගතිය පිළිබඳව සාකච්ඡා කෙරුණ අතර 2015 අපොස සාමාන්‍ය පෙළ විභාගයට අදාල එක් එක් පාසල විසින් සැපරිය යුතු ඉලක්ක පිළිබඳව සාකච්ඡා කළා. පහත දැක්වෙන්නේ එහි අවස්ථා කිහිපයකි.

Last Updated (Sunday, 28 June 2015 22:36)

Last Updated (Wednesday, 24 June 2015 21:52)

Director message

Message of the Zonal Director .....

In order to reach our mission “ Forward  together for community development” ; the service rendered by the each  section of the Zonal Education Office is  excellent
I really appreciate the launching a web - site. It gives information about the zonal education office and the various programme conducted by the Zonal Education office to empower the principals and teachers to educate the students in the zone.
I believe that the strong inter- relationships between the school system and the Zonal Education Office will be beneficial to the students. The launching of the web site will strengthen the above task. The rapid increase of efficiency and productivity through the use of information communication technology is a great pleasure for me.
We have 1 guest online
විද්‍යා ප්‍රායෝගික වැඩමුඑව

2015 වර්ෂයේ අපොස සාමාන්‍ය පෙළ විභාගයට මුහුණ දෙන දරු දැරියන් සඳහා ප්‍රතිඵල ඉහල නැංවීමේ අරමුණෙන් විද්‍යා ප්‍රායෝගික වැඩමුඑවක් 2015-07-06 හා 7  දෙදින ස්ථාන තුනක දී පැවැත් වුණා.
අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂතුමියගේ සංකල්පයක් මත නියෝජ්‍ය අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂතුමියන් වන ඩී.ඩී.එම්.සී අල්විස් හා ඊ.ජී.ටී.ජී.ප්‍රේමරත්න යන මහත්මීන්ගේ සංවිධානයෙන් මෙම වැඩසටහන පැවැත් වුණ අතර
අම්බලන්ගොඩ කොට්ඨාසයේ පාසල් සාරාලංකාර විද්‍යාලයේ දී ද, බළපිටිය කොට්ඨාසයේ පාසල් සිද්ධාර්ථ මධ්‍ය මහා විද්‍යාලයේ දී හා හික්කඩුව කොට්ඨාසයේ පාසල් පැරෑලිය ජිනරතන විද්‍යාලයේ දී මෙම වැඩ මුඑවට සහභාගි වුණා.

Useful Links
sound byJbgmusic