පුවත් සරණිය

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් මුද්දර සමාජ ඇරඹේ.

වසරේ පළමුවන ගුරු සංවර්ධන වැඩසටහන 2015 ජනවාරි 19 වන දින හික්කඩුව ශ්‍රී සුමංගල විදුහලේදී සාර්ථක ලෙස පවත්වන ලදි.

තොරතුරු හා සන්නිවේදන තාක්ෂන විෂය සංවර්ධන වැඩසටහනක් මාර්තු 27 වැනි සිකුරාදා කළාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයේදී සාර්ථක ලෙස පවත්වන ලදි. එහිදී ඉදිරි වාරය සඳහා අවශ්‍ය ඇගයීම් ප්‍රශ්න පත්‍ර තනා ගැනීම පිළිබඳව වැඩි අවධානයක් යොමු විය.

අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ සියලුම පාසල් සඳහා වෙබ් අඩවි තැනීමත් දැනට පවතින වෙබ් අඩවි යාවත් කාලීන කොට නිසි පරිද පවත්වා ගෙන යාම සඳහා කඩිනම් වැඩසටහනක් ඇරඹේ.

NS-DHTML by Kubik-Rubik.de

We have: 1 guests online
Your IP: 54.204.155.41
 ,
Today: Mar 30, 2015
Our vision and Mission

Our Vision

"To be the most efficient Zonal Education Office in Sri Lanka"

Our Mission

"Making full use of Physical and Human Resources in Ambalangoda Education Zone efficiently and effectively and thereby contributing full competent  citizens to the nation."

ict subject

Last Updated (Monday, 16 March 2015 08:01)

ප්‍රථම ගුරු සංවර්ධන වැඩසටහන තොරතුරු හා සන්නිවේදන විෂයෙන්

අම්බලන්ගොඩ කලාප අධ්‍යාපන කාර්යාලයේ තොරතුරු හා සන්නිවේදන අංශය මගින් කලාපය තුල ප්‍රථම ගුරු සංවර්ධන වැඩසටහන පවත්වන ලදි.මෙම වැඩසටහන තොරතුරැ හා සන්නිවේදන අධ්‍යක්ෂිකා චින්තානි අතුකෝරළ මැතිණිය විසින් කලාප අධ්‍යාපන අධ්‍යක්ෂිකා එස්.පී.චන්ද්‍රාවතී මැතිණියගේ උපදෙස් පරිදි 2015 ජනවාරි 19 වන දින හික්කඩුව ශ්‍රී සුමංගල විදුහලේදී පවත්වන ලදි.

එදින 2015 වර්ෂයට අදාල ප්‍රතිපෝෂන වැඩසටහන යටතේ ප්‍රශ්න පත්‍ර සැකසීම විෂය හා ගුරු ගැටලු සාක්ච්ජා කිරීම ආදී කටයුතු සිදු විය .

මේ එහි අවස්ථා කිහිපයක්

Last Updated (Monday, 30 March 2015 08:12)

Director message

Message of the Zonal Director .....

In order to reach our mission “ Forward  together for community development” ; the service rendered by the each  section of the Zonal Education Office is  excellent
I really appreciate the launching a web - site. It gives information about the zonal education office and the various programme conducted by the Zonal Education office to empower the principals and teachers to educate the students in the zone.
I believe that the strong inter- relationships between the school system and the Zonal Education Office will be beneficial to the students. The launching of the web site will strengthen the above task. The rapid increase of efficiency and productivity through the use of information communication technology is a great pleasure for me.
We have 1 guest online
IT work shop

ජූම්ලා භාවිතයෙන් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව - 2014

අම්බලන්ගොඩ කලාප කාර්යාලයේ මෙහෙයවීමෙන් ගා/රන්දොඹ දම්නද විද්‍යාලයේ පවත්වන ලද පාසල් වෙබ් අඩවි සැකසීමේ වැඩමුලුව අම්බලන්ගොඩ කලාපයේ පාසල් 40ක පමණ සහභාගීත්වයෙන් පවත්වන ලදි.මේ එහි අවස්ථා කිහිපයක්